İlk kez bundan 4-5 sene önce babet süslemiştim sanırım. Eskiyen bir babetimi kurban etmiştim. Giyip dışarı çıktığımda da sokaktakilerin ayakkabılarıma bakışını hiç unutmam :) Hem çevrenin ilgisini hem de süsleyerek dönüşümü görünce şevke gelip bu kez mağazaların vitrinlerindeki babetlere gözümü dikmiştim.
Gel zaman, git zaman; en uygun hangi tür ayakkabı süslenir, hangi tür malzemeler kullanılmalı, nasıl sabitlemeli ki uzun ömürlü olsun gibi birçok sorumun cevabını deneye yanıla buldum. Herşey tecrübe işte… Hatta ben konuyla ilgili kendime o kadar çok soru sordum ki, Demetoloji’ nin kendi babetlerini yaptırmaya kadar gitti :)
Talebi daha çok gelinlerden aldığım için de babetleri gipür, dantel, işlemelerle çalışıyorum. İsteyen kına gecesinde, nişan töreninde ya da gece kıyafetinin altına da giyebilir tabii :) Süslemeler konuya uygun değiştirilebilir, 36 – 40 numara arasında kırık beyaz, mor, fuşya pembe, mint yeşili, saks mavisi, turkuaz mavi, somon renk alternatifleri mevcut. Sosyal medya üzerinde fiyat soranları kaçırabiliyorum, bana e-mail adresimden ulaşabilirsiniz.
2 yorumlar
merhaba sitenizle yeni tanistim.sayfa sayfa epey baktim.eve bol miktarda kumas depolamak,azicik azicik dikmek,erimeyen kumas stoguna ragmen dayanamayip yine kumas almak bu aralar favorim!;(
gecen sahis firmasi kurmakla ilgili yazinizi okudum,,ooo ne zormus dedim..ertesi gun annem yaptigim isleri neden degerlendirmiyorsunuz,satacak bi yer bulsaniz ya bana dedi..etsy aklima geldi..itiraf ediyorum hep gozum vardi:)
e ama yeni ticaret kanunu filan gibi seylerle karsilastim.olamaz!!
simdi sizin etsy tecrubenize dayanarak sorsam;etsy de satis yaptigimizda vergi vs. gibi seyler var mi?ya da hic satis yapamasak bile bi mevzuat var mi…
o kadar karistirdim ki bu mevzuuyu nette.kafam daha beter oldu.en iyisi bilen birisine danismak degil mi?
dukkaniniz hayirli olsun,bol bereketli satis yapin insaallah:)
humeyra; Bir süredir blogumla ilgilenemiyordum, kusura bakmayın lütfen geç dönüşüm için. Herhangi birşey satmazsanız vergi ödemezsiniz, ancak satış yaptığınızda devlete vergi ödüyorsunuz – şahıs firması kurduğunuz zaman.